Forum - Zarządzanie
| Zarządzanie |  |
Temat: | |Dodał: | |Odp: | |Wyśw: | |Data dod.: | Flotis - ktoś korzysta? | maxxx | 7 | 1400 | 08-20 11:53 |
maxxx (08-20 11:53) | | Witam wszystkich! Zainteresował mnie artykuł z wczoraj nt nowego systemu monitoringu floty. Byłem na ich stronie, teoretycznie wiem wszystko co powinienem, ale interesowałaby mnie opinia tych którzy juz korzystają. Bede wdzieczny za opinie. Pozdrawiam |
| | simple (08-21 09:52) | | | Firma w której pracuję korzysta z usług flotisu. W tym miesiącu domawiamy kolejne 100 sztuk |
| | maxxx (08-26 11:17) | | A mógłbyś coś więcej napisac, jak działa, zalety/wady... Zastanawiam się nad zainwestowaniem w to większych pieniędzy i nie chciałbym wtopic cashu w coś co się nie sparwdza. Dzięki z góry za odpowiedź. Mateusz |
| | simple (09-01 09:52) | | | Co tu pisac - no działa:) Wg mnie wszystko co niezbędne do monitoringu floty, za nieduże pieniądze. Przeglądaliśmy oferty roznych firm i ta akurat okazała się najlepsza. A że szef zadowolony, więc domawia kolejną partię. |
| | maxxx (09-01 10:36) | | Liczyłem na bardziej wyczerpującą odpowiedź;) ale dzięki. Jesli mogę zapytac, nie ma problemów z tym ze urzadzenie nie jest montowane na stałe? |
| | bugss (09-01 11:46) | | Jesli mogę zapytac, nie ma problemów z tym ze urzadzenie nie jest montowane na stałe? Nie ma. Gdzies na innym forum czytałem ze przez to pracownicy moga "zapominac" zabierac ze soba urzadzen, ale jak dla mnie to argument wyssany z palca przez konkurencje, w dodatku słaby. Wg mnie to ze urzadzenie działa wszedzie tam, gdzie sie je wepnie jest zaleta, a nie wadą - dużo niższe koszty i prosty montaż. |
| | enter (09-04 12:08) | | Jak dla mnie to "problem" wyimaginowany przez konkurencje. To ze flotis jest "przenosny" jest duzym plusem, bo szybko sie montuje i duzo mniej płaci, bo tak naprawde tylko o to chodzi. A argument ze pracownik moze zapomniec to tez jakas bzdura, tak samo można powiedziec ze zapomni komórki, papierów do auta, czy zahamowac przed przejsciem dla pieszych. Pozdrawiam Tomasz |
| | pphuonoszko (09-13 08:33) | | | . |
| |
 |
Uwaga! Aby móc korzystać z forum, musisz się zalogować:
Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się już teraz, u nas podajesz tylko login, hasło i email, a cała rejestracja zajmuje około 30 sekund. A może zapomniałeś hasło lub login? Nic nie szkodzi, w tej sytuacji pomożemy! |
|
|
Produkty i usługi flotowe
|