Tutaj jesteś: flota.com.pl > Forum > Jaki system lokalizacji pojazdów wybrać?

Forum - Narzędzia i technologie

rss
Narzędzia i technologie
Temat:
|Dodał:|Odp:|Wyśw:|Data dod.:
Jaki system lokalizacji pojazdów wybrać?
grzegorz
41028
07-30 09:03

grzegorz (07-30 09:03) 
Witam. Posiadam kilka aut w mojej firmie, chciałbym wiedzieć gdzie się poruszają.

Dowiadywałem się kiedyś o system lokalizacji pojazdów, ale kwoty liczone w tysiącach zupełnie mnie przeraziły. Wiem że teraz już zdecydowanie staniały te rozwiązania. Czy możecie coś mi doradzić? Ps. moje auta to tylko osobówki

kretkret (08-14 15:41) 
Ja mam u siebie system firmy Vimatic , jest to jedyny znany mi system za który nie musze płacić abonamentu miesięcznego. Zadzwoń i pogadaj z nimi u mnie się sprawdza. Pozdrawiam

grzegorz (09-10 11:49) 
Vimatic jednak nie dla mnie szukam jakiegoś polskiego systemu i producenta który byłby elastyczny tzn. mógłby dostosować swą aplikację, raporty pod moje widzimisię.

Ostatnio dostałem an maila ofertę firmy z Radomia
http://tekom.pl/1046
Ze wstępnych rozmów z ta firmą to ich produkt wygląda ciekawie. Może ktoś z was o niej słyszał albo miał z nią do czynienia będę wdzięczny za info

koamil (11-25 09:59) 
http://www.flotis.pl/oferta

Solidnie i tanio, a przy okazji masz yanosika w aucie. Sam korzystam od 3 miesiecy i mogę w 100% polecic.

tomtom08 (01-12 19:46) 
Jeśli jesteś zainteresowany najtańszym PROFESJONALNYM systemem lokalizacji pojazdów skontaktuj się ze mną - 667698156.

Dodaj odpowiedź

Uwaga! Aby móc korzystać z forum, musisz się zalogować:

Login:
Hasło:
Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się już teraz, u nas podajesz tylko login, hasło i email, a cała rejestracja zajmuje około 30 sekund.
A może zapomniałeś hasło lub login? Nic nie szkodzi, w tej sytuacji pomożemy!
Najnowsze galerie zdjęć
Zobacz także                 + więcej
Produkty i usługi flotowe

Katalog aut

Alfa Romeo | Audi | BMW | Cadillac | Chevrolet | Chrysler | Citroen | Corvette | Dacia | Dodge | Fiat | Ford | Gaz | Honda | Hummer | Hyundai | Infiniti | Iveco | Jaguar | Jeep | Kia | Lancia | Land Rover | Lexus | Maybach | Mazda | Mercedes | MINI | Mitsubishi | Nissan | Opel | Peugeot | Porsche | Renault | Saab | Seat | Skoda | Smart | SsangYong | Subaru | Suzuki | Tata | Toyota | Volkswagen | Volvo
Kontakt | Reklama
2004-2010 Copyright © Wydawnictwo Forum | Powered by +CMS